Černobílá roláda

Recept na jedno z dalších druhů nepečeného cukroví. Je velice snadné na přípravu a hlavně velice chutné.


2.91183x
45 min

Postup přípravy

Z mléka, pudinku a obou cukrů uvaříme hustý pudink. Do horkého pudinku vmícháme máslo podle chuti a za občasného míchání necháme vychladnout.

Sušenky nastrouháme nebo rozmixujeme, přidáme změklé máslo, kokos, cukr, kávu, kakao, rum a citronovou šťávu. Umícháme hmotu, kterou vyválíme na obdélník. Těsto potřeme pudinkovým krémem a opatrně svineme. Černobílou roládu zabalíme do alobalu a uložíme do chladu ztuhnout.

Ztuhlou černobílou roládu krájíme na šikmé plátky.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Černobílá roláda

Zpět na recept