Candát na ovoci

Jestli jste příznivci rybích specialit, vyzkoušejte tuto dobrotu.


2.873x
35 min

Postup přípravy

Candáta očistíme, omyjeme, zakapeme citronovou šťávou a chvíli necháme rozležet.

Ovoce oloupeme, mandarinku rozdělíme na dílky, banán a ananas nakrájíme na větší kousky.

Hladkou mouku smícháme s kořením na ryby a odleženého candáta v ní obalíme. Pak jednotlivé porce namáčíme v rozšlehaných vejcích a ihned smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.

Když je ryba měkká, vyjmeme ji a uložíme v teple. Do výpeku dáme připravené ovoce a krátce jej osmahneme, aby se prohřálo.

Na talíře naaranžujeme ovoce, na to položíme porci candáta, přelijeme výpekem. Candáta na ovoci ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Candát na ovoci

Zpět na recept