Bylinkový bramborák

Bramborákové těsto vylepšené o pažitku, petrželku a voňavý kopr a navíc tyto lahodné placky zdobíme kysanou smetanou. Nechte si chutnat!


2.9709x
45 min

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Necháme je okapat, vmícháme mléko, vejce, sůl, pepř, cibulku, kopr, pažitku, petrželku a několik lístků meduňky. Na pánvičce potom smažíme na oleji tenké placičky z obou stran. Při podávání zdobíme hotové bramboráky kopečkem kysané smetany a sypeme bylinkami.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkový bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.