Buřty parťáka Egona

Uzenková specialitka z piva k pivu.


2.91432x
30 min
1×

Postup přípravy

Špekáčky podélně rozřízneme do poloviny, do zářezů vložíme po kolečku cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku, zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi zvolna 20 - 30 minut, až se vytvoří hustá lesklá omáčka. Podle chuti můžeme nakonec osolit a opepřit. Buřty parťáka Egona podáváme se strouhaným křenem a chlebem. Zvolna zapíjíme vychlazeným zlatavým mokem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Buřty parťáka Egona

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena