Buritos

Tradiční mexická pochoutka, která je velice snadno připravitelná! A ryby můžete nahradit třeba kuřecím masem.


2.91081x
45 min

Postup přípravy

Rybí filé a lososa pokrájíme na kostky a marinujeme asi půl hodiny ve směsi limetkové šťávy, nasekaného koriandru, rybího koření a olivového oleje. Nasekanou cibuli orestujeme. Přidáme rybí maso a dusíme doměkka. Zabalené tortilly dáme na několik vteřin do mikrovlnky, aby změkly. Ohřáté je naplníme sýrem, rybím masem a kolečky jarní cibulky. Potom tortilly zabalíme jako palačinku a dáme prohřát do trouby nebo mikrovlnky. Podáváme se salátem, kysanou smetanou a salsou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buritos

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Mexická