Burgundský punč

Recept na teplý punč z čerstvé pomerančové šťávy, koňaku a červeného vína.


5.03x
10 min

Ingredience

1 plátekpomeranč
2 clkoňak
4 clpomerančová šťáva
2 clGrand Marnier

podle chuti

skořice
hřebíček

podle potřeby

červené víno

Postup přípravy

Do sklenky z varného skla odměříme čerstvou pomerančovou šťávu, koňak a Grand Marnier. Samostatně svaříme červené víno s cukrem, hřebíčkem, skořicí. Svařené víno nikdy nesmí přejít varem. Ztratilo by vůni. Svařené víno bez koření přilijeme do sklenky. Do Burgundského punče vložíme plátek pomeranče. Burgundský punč ihned podáváme.
user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Burgundský punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena