Bulharské zelí

Zajímavý pokrm původem z Bulharska, kterým jistě potěšíte každého jedlíka.


4.715x
90 min
1×

Postup přípravy

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, na ni osmahneme kostičky masa, osolíme a potřeme česnekem. Nakrájíme zelí, dvě cibule, přidáme kari, pepř, sůl, kmín, vše promícháme a poklademe na maso. Zalijeme skleničkou kečupu, trochou vody a dusíme v troubě asi 30-40 minut do změknutí masa. Hotové bulharské zelí podáváme s knedlíkem.
user-icon

autor mh

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bulharské zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena