Bulharská kjuftěta

Chuťově vynikající dietní jídlo.


4.640x
60 min
1×

Ingredience

5 golej
sůl
0.3 ksvejce
10 gbrambory
70 grajče
10 gžemle
60 ghovězí maso
50 gtelecí maso

na obalení

petrželka

Postup přípravy

Maso umeleme najemno. Brambory očistíme a nastrouháme. Housku namočíme ve vodě. K masu přidáme brambory, housku, vejce a sůl. Hmotu důkladně promícháme a tvoříme malé šišky. Ty zlehka obalujeme v sekané petrželce. Bulharské kjuftěty srovnáme do nádoby, lehce podlijeme a krátce podusíme. Přidáme nakrájená rajčata. Šťávu necháme vysmahnout, podlijeme a dusíme vše doměkka. Nakonec přidáme olej. Bulharské kjuftěty podáváme teplé. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo čerstvé pečivo.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bulharská kjuftěta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Bulharská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena