Bulharská domácí pomazánka

Recept na chuťově zajímavou pomazánku z hovězího masa a brambor.


5.05x
30 min

Postup přípravy

Hovězí maso a brambory zvlášť uvaříme. Do pomazánky můžeme použít zbylé maso z vývaru. Cibuli nasekáme na jemno. Vařené hovězí maso pomeleme spolu s brambory. Podle chuti přidáme sůl, pepř, papriku a nasekanou cibuli. Pomazánku dochutíme majonézou, kečupem, sójovou a worchesterovou omáčkou. Na pikantnější verzi použijeme ostrý kečup a chilli papričky. Bulharská domácí pomazánka je výborná k topinkám.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bulharská domácí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Bulharská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena