Budějovické masové nudličky

Recept na chutný masový pokrm z žampiónů nebo čerstých hub.


4.06x
35 min

Postup přípravy

Očistíme a nakrájíme žampióny na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Okurky a kapie omyjeme a pokrájíme na nudličky.

Maso nakrájíme na tenké nudličky, ochutíme solí, pepřem a opečeme zprudka na oleji. Přidáme máslo, které jsme si smíchali s moukou. Orestujeme, zakapeme rajským protlakem a hořčicí. Vše zalijeme vývarem a krátce povaříme. Přidáme žampióny nebo čerstvé houby, cibuli, okurky a kapie. Zakápneme worchestrem, přisolíme a podusíme, aby byla zelenina, maso a houby měkké.

Budějovické masové nudličky podáváme s bramborem nebo rýží.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Budějovické masové nudličky

Zpět na recept