Recept na chutný masový pokrm z žampiónů nebo čerstých hub.
4 lžíce | olej |
150 ml | vývar |
60 g | máslo |
100 g | žampióny |
20 g | hořčice |
200 g | kapie |
30 g | hladká mouka |
150 g | cibulka |
750 g | vepřová kýta |
20 g | rajský protlak |
100 g | okurek |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
podle chuti | |
worchester | |
mletý černý pepř |
autor Fendryska
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.