Bůčková roláda 2

Velmi chutná roláda, vařená v tlačenkovém střevě.


3.450x
160 min

Postup přípravy

Bůček, neměl by být moc libový, necháme mírně ztuhnout v mrazničce, aby se nám lépe krájel. Pak jej nakrájíme na kostičky velké 1x1 cm a postupně vmícháme koření, celá vejce, mouku a strouhanku. Vše dobře promícháme. Vzniklou hmotou plníme tlačenkový obal, řádně udusáme, aby nám nezůstal uvnitř vzduch. Vaříme dvě hodiny ve vodě, po deseti minutách obracíme. Po dvou hodinách bůčkovou roládu vyjmeme a necháme ve střevě úplně vychladnout. Vychladlé vyndáme ze střeva a dáme dochladit do ledničky, Bůčkovou roládu podáváme s chlebem a okurkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bůčková roláda 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena