Bůčková roláda 2

Velmi chutná roláda, vařená v tlačenkovém střevě.


3.450x
160 min

Postup přípravy

Bůček, neměl by být moc libový, necháme mírně ztuhnout v mrazničce, aby se nám lépe krájel. Pak jej nakrájíme na kostičky velké 1x1 cm a postupně vmícháme koření, celá vejce, mouku a strouhanku. Vše dobře promícháme.

Vzniklou hmotou plníme tlačenkový obal, řádně udusáme, aby nám nezůstal uvnitř vzduch. Vaříme dvě hodiny ve vodě, po deseti minutách obracíme.

Po dvou hodinách bůčkovou roládu vyjmeme a necháme ve střevě úplně vychladnout. Vychladlé vyndáme ze střeva a dáme dochladit do ledničky,

Bůčkovou roládu podáváme s chlebem a okurkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková roláda 2

Zpět na recept