Nad domácí paštiku prostě není! Už při přípravě nám provoní celou kuchyň. Dnes si připravíme paštiku bůčkovou, může být jemná, ale i pikantní, záleží jen na naší chuti. Příprava není nijak složitá, stačí jen pár surovin a máme skvělou večeři nebo pohoštění pro přátele. Nejlépe chutná s čerstvým bílým pečivem.
Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem
Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří. A jak chutná!

Zvěřina stokrát jinak: Paštika z divočáka, s brusinkami a ořechy
Co připravit z masa divočáka? Zkuste skvělou paštiku s brusinkami a ořechy, která se skvěle hodí ke skleničce červeného vína.

Paštiky byly vždy malou "třešinkou na dortu" při každé slavnostní příležitosti. Neobešly se bez nich žádné slavnostně prostřené tabule. Nejinak je tomu i dnes.

Autor:Renata Hřebíčková

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena