Má babička dělala asi zhruba stejný těsto promíchaný se zelím,jen je pekla zoprostřený po plechu jako celek - a zrovna ho mám nachystaný na zítřek...
z264
buchty se zelím
Jsem ráda, že jsem Vám udělala radost. Ještě k tomu receptu. Trošičku bych osolila zelí. Já moc nesolím ani nesladím, ale můžete přidat obojí. Taky jsem je zkusila s hladkou moukou, nic jsem nepokazila. Je to vlastně stejné, jako když děláte klasické buchty, akorát místo ovoce nebo tvarohu, dáte zelí.
Alenak3
Už se těším jak je upeču, pekla je moje prababička, umřela před 30ti lety, od té doby jsem je neměla, nebyla jsem si jistá kudy do toho, ale určitě to bude ono, děkuji za recept
z264
hlávka zelí
1/2 malé hlávky. Jinak tyto buchty peču přes 30 let a jsou opravdu chutné. Je to recept po mé babičce. Je to hodně starý recept. Já jsem nikdy zelí nevážila, tak bych to s množstvím moc nepřeháněla. Jana