Dobré zelňáky

Recept na přílohu ze zelí.


4.08x
75 min

Ingredience

2 ksvejce
50 dkgkysané zelí
5 dkgbrambory

podle potřeby

olej
mléko
polohrubá mouka

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Při přípravě zelňáků postupujeme jako při přípravě bramboráku. Zelí vymačkáme a pokrájíme nadrobno, spojíme spolu s nastrouhanými brambory, přidáme ostatní přísady a uděláme těsto jako na bramboráky. Na rozpálené pánvi s olejem pečeme malé zelňáčky. Měly by vypadat jako malé lívance. Dobrými zelňáky obložíme na talíři libové uzené maso. Zelňáky pdáváme se salátem z kysaného zelí, který jsme dochutili cibulí, křenem, pepřem a olejem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dobré zelňáky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena