Buchta z dýně Hokkaido

Jeden z několika receptů na dýně Hokkaido.


4.690x
30 min
18×

Postup přípravy

Dýně očistíme, jemně nastrouháme a odebereme potřebné množství. Ořechy nasekáme nahrubo. Místo hery můžeme použít hrnek oleje.

Vejce s tukem ušleháme do pěny. Do pěny postupně přidáváme ostatní suroviny. Je-lit těsto příliš husté, můžeme přidat trochu mléka. Dýňové těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, rovnoměrně rozetřeme a vložíme do trouby předehřáté na 175 °C. Buchtu z dýně Hokkaido pečeme asi 25 minut. Upečenou buchtu necháme vychladnout.

Vychladlou buchtu z dýně přelijeme čokoládovou polevou a ozdobíme.

Buchtu z dýně Hokkaido nakrájíme a můžeme podávat.
user-icon

autor Háňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buchta z dýně Hokkaido

Zpět na recept