Brynzové žampiony

Netradičně plněné žampiony


3.0594x
60 min

Postup přípravy

Z žampionů opatrně odloupneme nožičky z vnitřku hlaviček. Také z hlaviček vydlabeme trochu podhoubí. Na troše oleje necháme zesklovatět jemně pokrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájené nožičky hub, nakrájené podhoubí a podusíme. Necháme vychladnout pak vmícháme do brynzy, kterou jsme opepřili, dochutili jemně nakrájenou pažitkou, případně přisolili. Touto nádivkou naplníme žampiony. Pak vždy dvě hlavičky přitiskneme k sobě, zabalíme do plátků uzeného bůčku a spíchneme grilovací jehlou nebo párátkem. Pečeme na rozehřátém oleji bez podlévání. Podáváme s opečenými brambory nebo s pečivem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brynzové žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena