Brynzové žampiony

Netradičně plněné žampiony


3.0594x
60 min

Postup přípravy

Z žampionů opatrně odloupneme nožičky z vnitřku hlaviček. Také z hlaviček vydlabeme trochu podhoubí.
Na troše oleje necháme zesklovatět jemně pokrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájené nožičky hub, nakrájené podhoubí a podusíme. Necháme vychladnout pak vmícháme do brynzy, kterou jsme opepřili, dochutili jemně nakrájenou pažitkou, případně přisolili. Touto nádivkou naplníme žampiony.

Pak vždy dvě hlavičky přitiskneme k sobě, zabalíme do plátků uzeného bůčku a spíchneme grilovací jehlou nebo párátkem. Pečeme na rozehřátém oleji bez podlévání. Podáváme s opečenými brambory nebo s pečivem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brynzové žampiony

Zpět na recept