Broskvová povidla

Jiná verze receptu na povidla.


4.816x
60 min

Postup přípravy

Zralé až přezralé broskve umyjeme, odstraníme pecky a v hrnci za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Množství 2 kg je uvedeno již bez pecek. K provařeným broskvím přidáme cukr, zamícháme a vaříme, dokud povidla nejsou dostatečně hustá. Ihned plníme do připravených sklenic. Vychladlé sklenice s broskvovými povidly uzavřeme a odložíme. Broskvová povidla užíváme podle potřeby.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Broskvová povidla

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena