Broskvová polévka

Vynikající, velmi zdravá polévka z dobře vyzrálého ovoce, která vás zajisté osvěží.


2.91174x
30 min

Ingredience

600 gbroskve
1 kscitron
200 gcukr moučka
4 sklenkybílé víno
1 kscelá skořice

Postup přípravy

Polovinu ovoce, meruňky nebo broskve, odpeckujeme, oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Vmícháme do nich asi 80 g cukru a vychladíme v chladničce. Víno, kousek citronové kůry, citronovou šťávu a skořici pomalu přivedeme téměř k varu a vychladíme. Druhou polovinu ovoce prolisujeme sítem. Vmícháme zbytek cukru, vychlazené víno a nalijeme na dobře vychlazené broskve. Broskvovou polévku ihned podáváme. Nejlepší je vychlazená.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Broskvová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena