Broskvová polévka

Vynikající, velmi zdravá polévka z dobře vyzrálého ovoce, která vás zajisté osvěží.


2.91174x
30 min

Postup přípravy

Polovinu ovoce, meruňky nebo broskve, odpeckujeme, oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Vmícháme do nich asi 80 g cukru a vychladíme v chladničce.

Víno, kousek citronové kůry, citronovou šťávu a skořici pomalu přivedeme téměř k varu a vychladíme.

Druhou polovinu ovoce prolisujeme sítem. Vmícháme zbytek cukru, vychlazené víno a nalijeme na dobře vychlazené broskve.

Broskvovou polévku ihned podáváme. Nejlepší je vychlazená.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Broskvová polévka

Zpět na recept