Broskve plněné krabím masem

Recept na výborný předkrm, kterým překvapíte každou návštěvu.


2.91761x
20 min

Postup přípravy

Z broskví seřízneme vršky, lžičkou vyjmeme pecky a část dužniny. Krabí maso osmažíme na másle.

Krabí maso a dužninu z broskví drobně usekáme a spojíme smetanou. Náplň mírně osolíme, okořeníme a naplníme do broskví. Broskve plněné krabím masem vychladíme.

Broskve plněné krabím masem podáváme jako předkrm. Plněné broskve před podáním dobře vychladíme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Broskve plněné krabím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Francouzská
K příležitosti
Recepty na svatbu

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.