Vaření.czReceptyBramborové špecle s vepřovým masem

Bramborové špecle s vepřovým masem

Bramborové špecle s vepřovým masem podáváme se slaninovými škvarečkami a smaženou cibulkou.


4.531x
45 min

Ingredience

50 gslanina
1 kscibule
400 gvepřové maso

podle potřeby

olej
hladká mouka
masový vývar

podle chuti

sůl
pepř

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme rozklepeme a nakrájíme kousky. Osolíme a poprášíme moukou. Slaninu nakrájíme na jemné kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. Česnek oloupeme a utřeme se solí a pepřem. Slaninu na oleji rozškvaříme a orestujeme. Škvarečky vyjmeme a do výpeku vložíme maso. Orestujeme ze všech stran. Jakmile se maso zatáhne, ochutíme ho česnekem, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka. Kroužky cibule osmažíme na oleji do zrůžovění. Bramborové špecle uvaříme podle návodu na obalu. Hotové špecle slijeme, rozložíme na talíře, přelijeme omáčkou, přidáme maso. Pokrm podáváme posypaný škvarečkami a osmaženou cibulkou. Můžeme přizdobit čerstvou zeleninou a usekanými bylinkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborové špecle s vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena