Pokud langoše usmažíme méně, můžeme je po vychladnutí zabalit do alobalu a uschovat do mrazáku. Po vyjmutí z mrazáku bramborové langoše nerozmrazené vložíme do rozpáleného oleje a dosmažíme. Bramborové langoše jsou jako čerstvé a my máme tak po ruce rychle hotové jídlo, když nás tíží čas.
Langoše jinak: 10 šíleně dobrých nápadů, jak z nich udělat luxusní pochoutku
Langoše známe z poutí, jarmarků a koupališť. Když si je ale připravíme doma, můžeme se pořádně odvázat – nemusíme zůstat jen u klasiky s česnekem a sýrem. Přinášíme tipy, s čím langoše servírovat, jaké polevy a posypky vyzkoušet a jak je proměnit třeba i v dezert.
Autor:Radek71
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena