Bramborové knedlíky s pečivem

Recept na domácí knedlíky, které se hodí k zelí, uzenému a podobně.


4.25x
30 min
2×

Postup přípravy

Uvařené brambory ve slupce z předešlého dne oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme vejce, krupici, bramborový škrob, špetku soli a nakrájené rohlíky
na kostičky.

Nejlépe rukou nebo vařečkou umícháme těsto. Vytvoříme dvě nebo čtyři knedlíkové šišky a dáme je vařit do vroucí, mírně osolené vody. Bramborové knedlíky s pečivem vaříme 10 - 15 minut. Po vychladnutí bramborové knedlíky nakrájíme na plátky.

Bramborové knedlíky s pečivem podáváme jako přílohu.
user-icon

autor Ema


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové knedlíky s pečivem

Zpět na recept