Bramborová rychlopizza

To by Italové koukali, co je to za dobrotu!


4.814x
15 min

Postup přípravy

Jedna brambora odpovídá jedné porci. Bramboru nastrouháme nahrubo. Sýr nastrouháme.

Na pánvičce rozpálíme lžíci oleje a do něj nasypeme strouhanou bramboru. Rozložíme na dno pánve, osolíme a opepříme. Po opečení z jedné strany už vznikne placka, kterou můžeme obrátit. Hned ji posypeme sýrem, ten se během opékání druhé strany pěkně roztaví. Na talíři ještě dochutíme kečupem.

Komu na bramborové rychlopizze schází kousek masa, může si tam ještě před posypáním sýra přidat na kolečka nakrájený měkký salám.
user-icon

autor olík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborová rychlopizza

Zpět na recept