Vaření.czReceptyBramboráky s kyselým zelím

Bramboráky s kyselým zelím

Vylepšená česká klasika.


3.0103x
45 min

Ingredience

30 gmáslo

těsto

1 ksvejce
750 gbrambory
100 mlkysaná smetana
30 ghladká mouka
150 guzené maso
250 gkysané zelí
80 gsměs bylinek (kopřiva, bazalka, petrželka)

na ozdobu

100 mlzakysaná smetana
200 gbrusinky ve vlastní šťávě

Postup přípravy

Zelí slijeme a posekáme nadrobno. Brambory oškrábeme, omyjeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Uzené maso pokrájíme na kostičky. Bylinky opereme, necháme oschnout a pak nasekáme. V míse promícháme brambory, zelí, mouku, uzené maso, bylinky, 100 ml smetany a vejce. Osolíme a opepříme. Máslo rozpálíme na pánvi a z těsta na něm upečeme bramboráky, které podáváme polévané kysanou smetanou a brusinkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboráky s kyselým zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena