Vaření.czReceptyBramboráky s cuketou a parmazánem

Bramboráky s cuketou a parmazánem

Recept na placky z brambor, cukety a vylepšené parmazánem.


0.00x

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme na jemném struhadle, stejně tak větší brambory. Prosolíme a vymačkáme přebytečnou vodu. Přidáme vejce, nasekanou bazalku, nastrouhaný parmazán. prolisovaný česnek a hladkou mouku podle potřeby na zahuštění (nemusíme to přehánět). Těsto na placky dobře promícháme. 

Na pánvi rozpálíme olej a tvoříme menší placky, které smažíme po obou stranách. Bramborové placky s cuketou a parmazánem podáváme teplé i studené. Doplníme dipy a a zdobíme podle libosti třeba podušenou či čerstvou zeleninou. 

Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě

Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.

Bramboráky

Nejlepší recepty na cuketové placky: Smažené, pečené i vylepšené slaninou

Cuketa je velmi oblíbenou a tvárnou zeleninou, ze které se dá při vaření opravdu kouzlit. Jedním z nejoblíbenějších cuketových pokrmů jsou právě nejrůznější placky, karbanátky a zeleninové lívance. Vybrali jsme pro vás 8 skvělých receptů na placky ze samotné cukety, tak doplněné o brambory, mrkev, houby či slaninu. V případě, že se vyhýbáte smažení, máme pro vás i recept na cuketové placičky z trouby, ve fitness verzi a také jeden recept pro vegany.

Nejlepší

user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboráky s cuketou a parmazánem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena