Vaření.czReceptyBramboračka s čerstvými hříbky

Bramboračka s čerstvými hříbky

Bramboračka, která nejlépe chutná z čerstvých hříbků.


2.511x
60 min
2×

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Hříbky očistíme a také nakrájíme. Uděláme vývar ze dvou masoxů. Přidáme brambory a osolíme. Až jsou brambory napůl měkké, přidáme zeleninu (polévková mražená směs), ale můžeme použít i zeleninu čerstvou. Vhodíme pokrájené hříbky a necháme vařit. Když je vše měkké, zahustíme jíškou a přidáme rozmíchané vejce. Do hotové bramboračky s čerstvými hříbky přidáme menší hrst majoránky a podáváme.
user-icon

autor Annmery

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboračka s čerstvými hříbky

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena