Bramboračka po italsku

Recept na jednoduchou a rychlou bramboračku vhodnou pro rychlou přípravu večeře.


3.48x
30 min

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Brambory scedíme, ale vodu nevyléváme, dáme si ji stranou do hrnku na pozdější použití. Brambory v hrnci rozmačkáme na kaši, k vodě z brambor dolijeme čistou vodu do objemu 1,5 l a zalijeme brambory. Přidáme kostku masoxu, lžíci másla a nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme a vaříme 10 minut. Včerejší rohlíky nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Polévku rozdělíme do misek, přidáme opečené kostičky rohlíků a posypeme nastrouhaným sýrem. Bramboračku po italsku podáváme třeba jako chutnou večeři.
user-icon

autor michalis

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboračka po italsku

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena