Borotínský bůček

Recept na bůček plněný masem.


4.819x
0
4×

Ingredience

1 ksuzené
1.5 kgvepřový bok

podle chuti

česnek
sůl
zelený pepř

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí a drceným pepřem. Uzené použijeme krkovici nebo plec. V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme připraveným česnekem. Do kapsy vložíme uzené maso, pokud možno vcelku. Celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Pokud nejde v bůčku udělat kapsa, vytvoříme plát a uzené maso zavineme jako roládu. Borotínský bůček necháme 1 den odležet v chladu a pak zvolna pečeme. Borotínský bůček je výborný teplý i studený jako nářez.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Borotínský bůček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena