Boloňské těstoviny

Rychlý recept na velmi chutný kousek Itálie.


2.65x
35 min

Ingredience

1 kscibule
1 kgmíchané mleté maso
2 skleniceboloňská omáčka
15 dkgparmigiano reggiano

podle potřeby

olej

podle chuti

oregano

Postup přípravy

Větší pánev pokapeme olejem a necháme rozehřát. Poté vsypeme na jemno nakrájenou velkou cibuli a necháme zhnědnout. Následně vložíme mleté maso a důkladně orestujeme, neměl by zůstat žádný červený kus. Jakmile jsme si jisti, že je maso v celém objemu orestované, odstraníme vyškvařený tuk. Dále přidáme boloňskou omáčku, používám kupovanou, svoji nemám. Na mírném plameni promícháváme, dokud se nám neuvaří těstoviny. Na talíř naneseme porci těstovin, na ně porci směsi, zasypeme sýrem a oreganem. Boloňské těstoviny ihned podáváme jako hlavní chod.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Boloňské těstoviny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena