Klasický recept francouzské kuchyně, který Julie Child dovedla k dokonalosti. Jedná se o hovězí maso pomalu dušené na červeném víně a potom smíchané s osmaženými žampiony a cibulkou perlovkou. Jedná se o náročný a pracný klasický recept francouzské kuchyně. Pokud dodržíte podrobný postup, dopracujete se k požadovaného výsledku.
Osobně jsem tento recept zařadila do našeho svátečního jídelníčku. Příprava je 300 minut, z toho pečení v troubě je nejprve 10 minut a potom 180 minut, teplota nejprve 225 °C a potom 150 °C.
Které hovězí maso se hodí na guláš a proč vybrat přední hovězí?
Z jakého masa uvařit guláš? Výběr je široký: guláš může být hovězí, vepřový, krůtí i zvěřinový. Tradičně se však guláš připravuje z předního hovězího, které dlouhým varem zajistí bohatou chuť omáčky.
Autor:Libchen

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena