Vaření.czReceptyBlesková třešňová bublanina

Blesková třešňová bublanina

Rychlý a lehký moučník. Recept na bublaninu ze sezónního ovoce.


4.0262x
20 min
37×

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků ušleháme sníh, postupně zašleháváme cukr a žloutky. Přidáme mouku s kypřicím práškem, olej a už jen opatrně promícháme. Těsto na třešňovou bublaninu rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, poklademe třešněmi. Bublaninu pečeme na 180 °C asi 20 minut. Upečenou bleskovou třešňovou bublaninu necháme trochu vychladnout, nakrájíme a můžeme servírovat. Nejlepší je ale studená.
user-icon

autor máma

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Blesková třešňová bublanina

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena