Bezmasý džuveč

Recept na vegetariánský džuveč z čočky.


4.617x
45 min

Postup přípravy

Čočku dobře propláchneme, na několik hodin ji namočíme a v téže vodě ji zvolna uvaříme doměkka. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme je v osolené vodě. Čočku a brambory scedíme. Cibuli očistíme a nasekáme.

Pekáček vytřeme tukem. V míse smícháme čočku, brambory a cibuli. Směsí naplníme pekáček, osolíme a opepříme. V hrnku vody rozmícháme kečup a tekutinou zalijeme směs v pekáčku. Bezmasý džuveč zapečeme ve vyhřáté troubě.

Bezmasý džuveč podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bezmasý džuveč

Zpět na recept