Recept na dušenou směs z čerstvých hub na slanině a cibuli, ochucenou česnekem a tymiánem. Bezmasý hlavní chod výborně chutná s bramborovými knedlíky.
2 stroužky | česnek |
1 lžička | máslo |
1 ks | cibule |
600 g | houby čerstvé |
60 g | slanina uzená |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý kmín | |
sušený tymián | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
nať jarní cibulky |
Jako od babičky: Poctivá bramboračka s houbami, česnekem a majoránkou
Bramboračka rozhodně patří mezi nejoblíbenější české polévky. Provoní celý byt kořenovou zeleninou, houbami a v zimě vás také pěkně prohřeje. A navíc všechny ingredience na vaření pořídíte levně! Jak na to?
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena