Bedla v trojobalu

Výborné houbové řízky.


3.0400x
35 min
2×

Postup přípravy

Vybereme spíše uzavřené plodnice. Starší plodnice s otevřeným kloboukem mají suchou dužninu. Někomu to ale nevadí, záleží na vkusu a chuti. Plodnice osolíme. Postupně je obalíme v hladké mouce, vejcích a strouhance. Přebytečnou strouhanku oklepeme.

Fritujeme při 180°C asi 3 - 4 minuty.

Podáváme s okurkovým salátem a nezapomeneme na tatarskou omáčku a kečup.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bedla v trojobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.