Plněné smažené žampiony s bylinkami

Jednoduché oživení obyčejných smažených žampionů. Recept na chutný oběd nebo večeři s bramborovou přílohou.


5.02x
35 min

Postup přípravy

Žampiony připravíme na plnění - oloupeme a vyřízneme nožičky. Poté si připravíme náplň, kterou budeme žampionové hlavičky plnit.

Šunku nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na malém množství oleje, poté přidáme rozšlehaná osolená vejce a až nám vejce ztuhnou, přidáme nakrájené bylinky - pažitka a petrželová nať.

Náplň necháme trochu vychladnout a naplníme žampionové hlavičky, které pak opatrně, aby nám náplň nevypadla, obalíme v klasickém trojobalu. Žampiony smažíme na vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Plněné smažené žampiony s bylinkami jsou výborné s americkými brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor Smiling :)


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné smažené žampiony s bylinkami

Zpět na recept