Bavorské knedlíky

Výborné žemlové knedlíky, do kterých přidáváme spoustu petrželky. Hodí se k pečenému masu a zelí.


3.01058x
45 min

Postup přípravy

Žemle rozdrobíme a zalijeme horkým mlékem, máčíme asi 10 minut. Cibuli necháme zesklovatět na pánvičce, přidáme petrželku, vmícháme do žemlí, přidáme vejce, osolíme, opepříme. Tvoříme malé kulaté knedlíky, když je hmota příliš měkká, přidáme mouku. Vodu přivedeme k varu, vložíme do ní knedlíky, teplotu snížíme a zvolna je vaříme asi 20 minut. Poté je vyjmeme, necháme okapat a ihned podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bavorské knedlíky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena