Bártovo ragú

Jednou jsem prostě dostal chuť na něco jako ragú, ale po svém.


4.79x
60 min

Ingredience

1 paličkačesnek
sůl
0.25 kostkymáslo
2 kspaprika
4 kscibule
2 ksrajče
15-20 kuličekjalovec
1 kostkamasox
200 mlzakysaná smetana
1 svazečeknaťová cibulka
750 gvepřové maso
4 lžícemletá sladká paprika
mletý černý pepř
1 lžičkapálivá mletá paprika
2 ksmaďarská klobása

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. Klobásy oloupeme a nakrájíme na kolečka. Ostatní zeleninu také očistíme, rajčata oloupeme a vše nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme máslo a necháme jej rozpustit. Přidáme cibuli a necháme ji zpěnit. Pak vsypeme maso s klobásami a restujeme. Maso se musí zatáhnout. K masu přidáme zeleninu, trochu podlijeme a přidáme koření s masoxem. Směs necháme dusit, až maso změkne. Do ragú vmícháme zakysanou smetanu a necháme přejít varem. Bártovo ragú podáváme s přílohou podle chuti. Nejlepší je pečivo, ale můžeme podávat i knedlíky a brambory.
user-icon

autor bárt

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bártovo ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena