Kedlubnové ragú se žampiony

Recept na zeleninové ragú, které můžeme podávat jako lehkou večeři pouze s pečivem.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Středně velké kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostky. Žampiony očistíme, překrájíme na měsíčky a oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kostky.

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibuli a restujeme, dokud nezesklovatí. Pak ji zaprášíme hladkou moukou, krátce orestujeme a zalijeme mlékem. Přidáme kedlubny, směs ochutíme solí, pepřem a špetkou muškátového květu. Uvaříme doměkka.

Žampiony orestujeme na oleji a přidáme do hrnce, zalijeme smetanou a provaříme. Na závěr přidáme jemně nasekanou petrželku.

Kedlubnové ragú se žampiony podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kedlubnové ragú se žampiony

Zpět na recept