Banánový štrůdl

Pokud stejně, jako já, rádi experimentujete a zkoušíte nové, zkuste tento suprový závin z pivního těsta.


3.281x
60 min

Postup přípravy

Do mísy dáme hladkou mouku, do které rozstrouháme omegu, zalijeme pivem a důkladně propracujeme v těsto.

Z těsta vyválíme dva tenké pláty, nejlépe na fólii nebo pomoučené utěrce. Potřeme čokoládovým krémem, poklademe plátky banánů, které ještě lehce potřeme čokoládovým krémem a posypeme strouhaným kokosem.

Záviny dobře zabalíme, potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme v předehřáté troubě na 175°C asi 45 minut. Během pečení ještě jednou potřeme.

Hotový závin posypeme moučkovým cukrem a můžeme podávat.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Banánový štrůdl

Zpět na recept