Banánový štrůdl

Pokud stejně, jako já, rádi experimentujete a zkoušíte nové, zkuste tento suprový závin z pivního těsta.


3.281x
60 min

Postup přípravy

Do mísy dáme hladkou mouku, do které rozstrouháme omegu, zalijeme pivem a důkladně propracujeme v těsto. Z těsta vyválíme dva tenké pláty, nejlépe na fólii nebo pomoučené utěrce. Potřeme čokoládovým krémem, poklademe plátky banánů, které ještě lehce potřeme čokoládovým krémem a posypeme strouhaným kokosem. Záviny dobře zabalíme, potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme v předehřáté troubě na 175°C asi 45 minut. Během pečení ještě jednou potřeme. Hotový závin posypeme moučkovým cukrem a můžeme podávat.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Banánový štrůdl

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena