Banánovo-tvarohová zmrzlina

Recept na výbornou zmrzlinu z tvarohu a banánu.


5.04x
20 min

Postup přípravy

Smetanu vyšleháme. Banán oloupeme a rozmačkáme vidličkou na kaši nebo nastrouháme na jemném struhadle. Můžeme i rozmixovat.

Tvaroh prošleháme s cukrem, postupně do něj zapracujeme banán a šlehačku. Jednu třetinu tvarohové směsi oddělíme a promícháme s kakaem.

Do formiček na nanuky postupně lžičkou vrstvíme světlou a tmavou směs tak, aby vznikly proužky nebo mramorování. Banánovo-tvarohovou zmrzlinu mrazíme alespoň 5 hodin.

Banánovo-tvarohová zmrzlina je výborná jen tak nebo do pohárů.
user-icon

autor Shawi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Banánovo-tvarohová zmrzlina

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká