Babiččino zelí

Nejchutnější zelí je vždycky od babičky.


4.815x
0

Ingredience

1-2 šálkymajonéza
0.3 šálkukopr
1 kscitron
1 ksmrkev
1 ksfeferonka
1 hlávkabílé zelí
0.3 šálkuvroucí voda
mořská sůl

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Zelí nakrouháme, feferonku nasekáme a mrkev nastrouháme. Kopr opereme a nasekáme. Místo čerstvého můžeme použít 2 lžíce sušeného kopru. Z citronu vymačkáme šťávu. Zelí přelijeme vroucí vodou, osolíme a propracujeme tak, aby změklo. Přidáme karotku a feferonku, citronovou šťávu, kopr a majonézu. Babiččino zelí dobře promícháme a dáme vychladnout. Babiččino zelí podáváme jako přílohu k masu. Zelí může zůstat v lednici i několik dnů.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččino zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena