Babiččina pomazánka

Výborný recept na pomazánku z kuchyně našich babiček.


3.367x
35 min

Postup přípravy

Necháme změknout máslo na pokojovou teplotu. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Vychladlá vejce nastrouháme na hrubé straně struhadla, stejně tak nastrouháme i měkký salám.

V míse utřeme máslo, žloutky, tavený sýr a paštiku. Okořeníme solí a pepřem. Přisypeme na hrubo nastrouhaný měkký salám a nahrubo nastrouhané bílky. Přidáme hořčici a ušleháme.

Aby Babiččina pomazánka neztratila na své chuti a výrazu, všechny práce provádíme ručně. Robot by z pomazánky udělal velmi jemnou hmotu, ve které by nebyli cítit jednotlivé ingredience.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.