Jednoduchá příprava dobrého štrůdlu - rada pro zpracování jablek. Štrůdl je vhodný na stůl při každé příležitosti.
těsto | |
---|---|
2 ks | vejce |
6 lžic | mléko |
1 balíček | prášek do pečiva |
15 dkg | cukr moučka |
45 dkg | hladká mouka |
12 dkg | tuk (Hera) |
na potření | |
1 ks | vejce |
nádivka | |
jablko | |
4 lžíce | rozinky |
2 lžíce | sekané vlašské ořechy |
1 balíček | skořicový cukr |
autor Stáňa
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..