Aspik výrobní

Čirý a jantarově nažloutlý, přiměřeně tuhé a pružné konzistence. Na povrchu i uvnitř musí být čistý. Chuť navinulá, příjemná, bez převyšující klihové příchuti.


0.00x
45 min

Ingredience

150 gcukr
150 gsůl
673 gcibule
8600 gvoda
1000 gželatina
1000 gocet 8%
2 gbobkový list
5 gcelý pepř
25 gworcester
5 gcelé nové koření

Postup přípravy

Ve vodě rozpustíme sůl, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, koření, cukr, ocet a vše necháme přejít varem.

Do tohoto základu přidáme ve studené vodě rozpuštěnou želatinu a dobře promícháme.

Hotový aspik přecedíme přes čistou utěrku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Aspik výrobní

Zpět na recept
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.