Ananasový mls

Pěti-vrstvý ananasový mls lze použít při slavnostních, ale i obyčejných příležitostech.


3.1217x
60 min

Postup přípravy

Bílky oddělíme od žloutků. Žloutky vyšleháme s cukrem a ořechy. Lehce vmícháme mouku, ořechy a prášek do pečiva a nakonec tuhý sníh z bílků.

Těsto zvolna upečeme a po vychladnutí potřeme džemem.

Během pečení si nastrouháme čokoládu. Ananas z plechovky slijeme a ze šťávy, pudinkového prášku a hrubé mouky svaříme pudink. Když vystydne, všleháme máslo a cukr. Krémem natřeme celý koláč.

Šlehačku vyšleháme dopevna, rozetřeme na krém, poklademe kousky ananasu a celé zasypeme strouhanou čokoládou.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ananasový mls

Zpět na recept