Veganská ananasová buchta

Dobrá veganská buchta ke kávě s chutí ananasu, rumu a doladěná chutí zapečeného třtinového cukru.


0.00x
60 min

Ingredience

1 hrnekcukr
0.5 hrnkuolej
0.5 dlrum
1 ksprášek do pečiva
1 ksvanilkový cukr
6 lžicstrouhaný kokos
2 hrnkypolohrubá mouka
1 konzervakompotovaný ananas
4 lžícetřtinový cukr
1 balíčekvanilkový pudinkový prášek
1 hrnekšťáva z ananasového kompotu

podle potřeby

olej na vymazání
mouka na vysypání

Postup přípravy

Troubu zahřejeme na 165 °C. Plech vymažeme olejem nebo jiným tukem a vysypeme hrubou moukou.

Do mísy prosejeme mouku s kypřícím práškem a přidáme ostatní suché ingredience (vanilkový cukr, pudinkový prášek, kokos). Přidáme olej, šťávu z ananasového kompotu a rum. Vymícháme těsto, vlijeme ho na plech a poklademe kousky ananasu.

Ananasovou buchtu dáme do trouby a asi po 20 minutách plech vytáhneme, jemně posypeme třtinovým cukrem a dáme do trouby zpět. Pečeme celkem asi 40 minut.

Veganskou ananasovou buchtu není třeba po vytažení cukrovat, stačí ji nakrájet a podávat.
user-icon

autor Kkuli


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Veganská ananasová buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena