Veganská ananasová buchta

Dobrá veganská buchta ke kávě s chutí ananasu, rumu a doladěná chutí zapečeného třtinového cukru.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Troubu zahřejeme na 165 °C. Plech vymažeme olejem nebo jiným tukem a vysypeme hrubou moukou.

Do mísy prosejeme mouku s kypřícím práškem a přidáme ostatní suché ingredience (vanilkový cukr, pudinkový prášek, kokos). Přidáme olej, šťávu z ananasového kompotu a rum. Vymícháme těsto, vlijeme ho na plech a poklademe kousky ananasu.

Ananasovou buchtu dáme do trouby a asi po 20 minutách plech vytáhneme, jemně posypeme třtinovým cukrem a dáme do trouby zpět. Pečeme celkem asi 40 minut.

Veganskou ananasovou buchtu není třeba po vytažení cukrovat, stačí ji nakrájet a podávat.
user-icon

autor Kkuli


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Veganská ananasová buchta

Zpět na recept