zavářka

Zavářka slouží k zahuštění polévky nebo ke zvýšení její sytosti a výživnosti. Zavářky se vaří přímo v polévce. Pokud ale připravujeme vývar, můžeme je uvařit samostatně ve vodě a pak ji do vývaru vložit. Do zavářek patří všechny druhu noků a nočků. Od obilných, zeleninových, sýrových přes masové, oblíbené játrovné až vaječným. Patří sem také kapání, drobení a strouhání.

Varianty slova: zavářka, zavářce, zavářek, zavářkách, zavářkám, zavářkami, zavářko, zavářkou, zavářku, zavářky

Tip: Hledat recepty obsahující pojem zavářka

Recepty obsahující pojem zavářka

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena