trassi

trassi

Blachan (také jako trassi, terasi) není koření, jak se většina lidí mylně domnívá. Jedná se tuhou pastu připravovanou z kvašených krevet. Pasta se používá hlavně v asijských kuchyních. Před vlastním zpracováním je blachan třeba tepelně zahřát. Většinou se smaží přímo s jídlem. Pokud ale není jako přímá součást jídla, musí se blachan "povařit". Nejlepší je zabalit blachan do alobalu a zahřívat jej na suché pánvi bez oleje asi 4 - 5 minut, pouze na mírném plameni.

Varianty slova: trassi

Zatím nebyly nalezeny žádné související recepty. Vy to ale můžete napravit 
přidáním svého receptu
.
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena