Sýr, který byl tepelně upraven za pomocí tavících solí. Není přírodní sýr. Při jeho výrobě se přírodní sýr zbaví kůry, umele se, přidají se tavící soli a pak se sýr zahřívá, až se roztaví v krémovou hmotu. Sůl zabraňuje tomu, aby se sýrová hmota a voda při zahřívání oddělily od sebe.
Varianty slova: tavený sýr, taveného sýra, tavený sýre, taveným sýrem, tavenému sýru, taveným sýrům, tavené sýry, tavených sýrů, tavených sýrech, tavenými sýry
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.