Sultánky se suší z velkých bez semenných odrůd vinných hroznů a jsou výjimečně sladké. Uchováváme je do 12 měsíců v chladu, suchu a temnu. Sultánky se používají ve sladké kuchyni. Přidávají se při pečení do těst, do müsli. Své uplatnění nachází i ve běžné kuchyni. Sultánky totiž najdeme v tradičním pilafu či kari pokrmech. Foto: Nakladatelství Slovart - <a href="http://slovart.cz/buxus/generate_page.php?page_id=121&kniha_id=4887&edicia_id=4486&tema_id=4480&kat=sk" target="_blank" rel="nofollow">Ingredience</a>
Varianty slova: Sultánky, sultánek
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.